
مزایا و معایب سنگ ترامیت چیست؟ امروزه با افزایش صنعت ساختمان سازی استفاده از ابزارها و موادی همچون سنگ ها بسیار زیاد شده است. یکی از انواع سنگ هایی که امروزه کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارند، سنگ ترامیت است. سنگ ترامیت جزو سنگ های رسوبی است که هم خانواده سنگ های پرکاربردی همچون مرمر نیز می باشد. این سنگ نیز همانند تمامی سنگ های موجود در بازار دارای مزایا و معایبی می باشد که در ادامه پیمانکاری نادری به طور کامل به بررسی مزایا و معایب سنگ ترامیت می پردازد.
برای خرید و دریافت مشاوره انواع سنگ لاشه با ما در تماس باشید.
مزایا و معایب سنگ ترامیت به چه صورت است؟
سنگ ترامیت یا لایم استون یکی از سنگ های رسوبی آهکی می باشد که امروزه کاربرد زیادی در صنایع ساختمان سازی دارد. این سنگ از موادی همچون ماسه، خاک و رس و… تشکیل می شود. وزن مناسب سنگ ترامیت نسبت به سنگ های دیگر باعث کاربرد دو چندان آن در نمای ساختمان ها شده است. سنگ های ترامیت دارای ویژگی ها بسیاری همچون: مقاومت بالا در مقابل فاکتور های خارجی، دارای رگه های خاکستری و روشن، سطح صاف و یکنواخت و همچنین تخلخل مناسب برای کاربردهای مختلف اشاره کرد.
این سنگ ها بر اساس محل معدن استخراج شده نامگذاری می شوند. معروف ترین این سنگ ها شامل ترامیت بوکان، سمیرم و میاندوآب می باشد. سنگ ترامیت اغلب به علت شباهت بسیار زیادی که به سنگ تراورتن دارد به جای آن مورد استفاده قرار می گیرد. سنگ های ترامیت دارای کاربردهای مختلفی همچون: سنگ فرش، ساخت ابزارهای دکوراتیو، نمای داخلی و خارجی، کف پوش و راه پله هستند. شما برای کسب هرگونه اطلاعات بیشتر در مورد مزایا و معایب سنگ ترامیت می توانید به سایت پیمانکاری نادری مراجعه کنید.
انواع مزایا و معایب سنگ ترامیت
قبل از رسیدگی به تمام موارد مزایا و معایب سنگ ترامیت بهتر است به صورت جداگانه نسبت به معرفی مزایا و معایب سنگ ترامیت بپردازیم. در نتیجه ابتدا به مزیت های این سنگ خواهیم پرداخت.
انعطاف پذیری بالا
سنگ ترامیت به علت انعطاف پذیری بالایی که دارد می تواند به راحتی در هر شکل و ابعادی برش خورده و تهیه شود. انعطاف پذیری بالای سنگ های ترامیت باعث شده است تا در ساخت لوازم دکوراتیو نقش پررنگی داشته باشد.
برای اینکه بدانید سنگ لاشه قواره چیست و چه کاربردی دارد به این مطلب مراجعه کرده و برای خرید آن با ما تماس بگیرید.
رنگ
یکی از بزرگ ترین مزایای سنگ ترامیت طیف رنگی آن است، همچنین این سنگ ها دارای ظاهر رنگی صاف و یکدست می باشند که این موضوع باعث پرطرفدار بودن این سنگ در بین مردم می باشد. روشن بودن این سنگ می تواند جهت استفاده در نمای داخلی ساختمان باعث روشن شدن فضای داخل ساختمان گردد و همچنین استفاده از این سنگ برای نمای بیرونی باعث زیباتر شدن هرچه بیشتر نمای بیرونی و جلوه آن میشود .
معایب سنگ ترامیت
در این قسمت پیمانکاری نادری قصد آشنایی شما با معایب سنگ ترامیت را دارد.
تراکم پایین
سنگ ترامیت به علت آهکی بودن از تراکم نسبتا پایینی برخوردار است. تراکم پایین در سنگ ها نیز موجب کاهش اثر ضربه و مقاومت سنگ می شود. در بین انواع سنگ های ترامیت، ترامیت سمیرم از تراکم نسبتا بهتری برخوردار است به همین علت توصیه می شود در مناطق پر رفت و آمد از ترامیت سمیرم استفاده شود.
برای دریافت مشاوره در مورد قیمت و نحوه پیمانکاری سنگ مالون با ما در تماس باشید.
جذب آب بالا
یکی از بزرگترین معایب سنگ های ترامیت جذب آب بالای آن است که به دلیل آهکی بودن آن می باشد. این ویژگی در سنگ های ترامیت باعث می شود از این نوع سنگ، در محیط های آبریز همچون حمام، سرویس بهداشتی و همچنینی نمای خارجی ساختمان استفاده نشود زیرا جذب آب باعث خرد شدن و شکستن سنگ می شود.
یکی دیگر از معایب جذب آب بالا در این سنگ ها بروز لکه های تیره بر سنگ است که جلوه بدی به نمای ساختمان می دهد. به طور اصولی باران باید از روی سنگ سر بخورد و به پایین بچکد اما به علت جذب آب بالای سنگ های ترامیت؛ آب به داخل سنگ نفوذ کرده و باعث می شود دیوارهای داخل ساختمان نیز تیره شوند.
مقاومت پایین در برابر مواد اسیدی
سنگ ترامیت به علت ماهیت رسوبی آهکی، واکنش پذیری بالایی با مواد اسیدی همچون سرکه، الکل و … دارد که به صورت دائمی بر روی سنگ ترامیت باقی می ماند.
برای خرید سنگ لاشه و مشاوره در مورد انواع آن با ما تماس بگیرید.
آشنایی با مزایا و معایب سنگ ترامیت
سنگ ترامیت یا لایم استون یکی از سنگ های رسوبی بوده که امروزه در صنایع گوناگون بسیار پرکاربرد شده است. سنگ های ترامیت همانند تمامی سنگ های موجود در بازار دارای مزایا و معایبی می باشد و می توان مزایا و معایب سنگ ترامیت را دسته بندی کرد. از مزایای آن می توان به طیف رنگی عالی، انعطاف پذیری و قیمت مناسب و همچنین از معایب آن می توان به جذب آب بالا، مقاومت پایین در برابر مواد اسیدی اشاره نمود. پیمانکاری نادری امیدوار است این مطلب که درباره مزایا و معایب سنگ ترامیت بود، برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد.
نظر بگذارید